Καλωσήρθατε στο uromed.com | Θα βρεις τα πάντα για την σεξουαλική υγεία σου.

Xtrazex

49.00

Αγαπημένα Στείλε Μήνυμα
Κατηγορία:

Περιγραφή

Απολαύστε πλήρη και δυνατή στύση εξασφαλίζοντας παράλληλα μια ευχάριστη και με διάρκεια σεξουαλική επαφή..

Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα από τα προβλήματα των ανδρών και γενικότερα των ζευγαριών του 21ου αιώνα.

Η αδύναμη στύση δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα είδος σεξουαλικής δυσλειτουργίας που μπορεί να επηρεάσει τόσο τους νέους όσο και τους ώριμους άνδρες. Τα κύρια συμπτώματα της δυσλειτουργίας είναι τα προβλήματα με την εκσπερμάτιση και τη στύση παρά τα ικανοποιητικά προκαταρκτικά.

Αξίζει να τονιστεί ότι δεν πρέπει να συγχέουμε τις προσωρινές δυσκολίες που σχετίζονται με την έλλειψη ικανοποίησης από τη σεξουαλική ζωή με την ανικανότητα, καθώς η τελευταία κατάσταση πιθανότατα σχετίζεται με προβλήματα στη ροή και την κυκλοφορία του αίματος. Μια τέτοια κατάσταση καθιστά το πέος ανίκανο να έρθει πλήρως σε στύση, γεγονός που θα καθιστούσε δυνατή τη σεξουαλική επαφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα αυτό είναι πολύ διαδεδομένο στις μέρες μας, καθώς επηρεάζει περίπου το 50% των ανδρών ηλικίας μεταξύ 40 και 70 ετών. Λαμβάνοντας υπόψη τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, το πρόβλημα αυτό επηρεάζει και τους νέους άνδρες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των αποτυχιών τους αισθάνονται απροθυμία και φόβο στη σκέψη ότι θα έχουν περισσότερες επαφές.

0
    0
    Καλάθι
    Το καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο shop